:: Login ::
 Naam:
 PW:
Automatisch aanmelden


34.228.41.66
ec2-34-228-41-66.compute-1.amazonaws.com
amazonaws.com

Gastenboek tekenen
Naam:
Smileys:

Ubb-code:
E-mail adres:
Bericht:

 

 

 


Als u het berichtveld en de knop 'verzenden' niet ziet, wil dit zeggen dat uw browser geen javascript ondersteund. Gelieve javascript toe te laten om uw bericht te kunnen posten. Deze maatregel moesten we nemen wegens de toevloed van spam berichten.

Als u zich inlogt, wordt er een link naar je profiel bij elk bericht gevoegd. Als u nog niet geregistreerd bent, kunt u dit doen via de link in het inloggedeelte van het menu (linksboven elke pagina).

  • Door op een smiley te klikken, zal op de plaats van de cursor een textbased smiley toegevoegd worden. In de uiteindelijke tekst, zal dit dan vervangen worden door de overeenkomstige afbeelding.

  • De Ubb codes kunnen gebruikt worden om tekst op te maken. Als je getypte tekst selecteerd en op een opmaakknop klikt, zal er een overeenkomstige tag voor en na je geselecteerde tekst komen. Bij het toevoegen van een http:// of email tag, dient het web- of emailadres nog toegevoegd te worden op de plaats van 'http://www.hier.je.link.com' of 'naam@domain.com'. Bij align, kleur en grootte is er een standaardwaarde voorzien. (cfr: centrum, groen en +1) Dit kan uiteraard gewijzigd worden.

  • De smileys en Ubb codes zijn er natuurlijk om gebruikt te worden. Maar gelieve deze steeds met smaak te gebruiken. Overzichtelijkheid en duidelijkheid moeten steeds primeren!