:: Login ::
 Naam:
 PW:
Automatisch aanmelden


34.228.41.66
ec2-34-228-41-66.compute-1.amazonaws.com
amazonaws.com

Subsidie provincie Vlaams-BrabantOp 1 april kregen alle leden van de duvelclub deze nieuwsbrief:

Beste {VOORNAAM},

zoals een paar van jullie al weten ben ik aan het werken aan een subsidie aanvraag voor de duvelclub. De vlaamse regering bied aan de provincies budjetten aan ter ondersteuning van sociale en culturele verenigingen. Het reglement van de provincie vlaams-brabant is vrij soepel en mits een goede aanvraag zouden we zo\'n jaarlijkse subsidie van 250 euro krijgen. Vanaf 20 leden zelfs 1000 euro (let wel, dat zijn maximale bedragen).

Ik heb dus contact opgenomen met het provincie bestuur en een heel pakket opgestuurd gekregen. Ik moet een dossiertje opmaken, dat dan beoordeeld zal worden. Der zit ook een enquete bij, die ik zal invullen. Maar, bij vereinigingen met minder dan 40 leden, moeten alle leden 2 vraagjes beantwoorden. Dit is dus werk voor jullie persoonlijk. Je kunt ze vinden op http://www.duvelclub.be/subsidie.php?naam={USERNAME} . Via de site is makkelijker, om mijn mailbox niet vol te krijgen. Gelieve ze zo snel mogelijk door te sturen! Zal die vraagjes dan ook koppelen aan het adresbestand , want ze vragen ook het adres van alle leden. Check dus nog eens de correctheid van je KOTadres: {KOTADRES}

Tegen de donderdag na de paasvakantie zal ik het hele dossier wel af hebben en het dan meenemen ter verbetering en goedkeuring van jullie allen.

Voor meer info over de voorwaarden en het regelement: http://www.duvelclub.be/subsidies_soc_en_cult_verenigingen.pdf (ook te vinden op de site van de provincie vlaams-brabant)

groeten en alvast bedankt,
benoitDit was dus een 1 april grapje... Na het invullen van het formulier hieronder krijg je een aprilvis te zien.
ik dacht dat iedereen dit direct door ging hebben, maar blijkbaar is iedereen die z'n mail bekeken heeft op 1 april erin getrapt. Zelfs na het zien van de vis had iemand hem niet door. Had dus beter wat stommere vragen gesteld.
Maar toch heeft het wat mooie stukjes opgeleverd:

Luc Dossche
Lid sinds: 2004
Het sociale belang: Na mijn verblijf in het buitenland ben ik er nog meer van overtuigd: BelgiŽ heeft een biercultuur om trots op te zijn! Vandaar ook de noodzaak om ťťn van de meest unieke Belgische bieren in groepsverband te degusteren. Hier blijft het echter niet bij. Uitstappen en culturele avonden in het licht van dit goddelijk drankje ,waar Vlaanderen fier op mag zijn, behoren tot de agenda.
FinanciŽle bijdrage: 30 euro (t-shirt, uitstappen,...)

Willem Huybrechs
Lid sinds: oktober 2003
Het sociale belang: De Degustatievereniging Duvelclub Leuven brengt in de eerste plaats studenten dichter bij elkaar, ondanks de kleinere omvang van de vereniging. Er ontstaan niet alleen een hechte groep, maar het is ook zeer interessant te zien dat de studenten in uiteenlopende richtingen zitten. En daaruit ontstaan er een nieuwe, grotere groep.. een groep waar vrienden elkaars vrienden leren kennen. Daarnaast heeft de vereniging een sterke band met het traditionele studentenleven: het evenwicht zoeken tussen labeur en plezier. Daarom komen wij dan ook wekelijks samen om een goeie Duvel te drinken. Voor de smaak, maar ook de sfeer. Daarenboven wordt dit bier opvallend meer gedronken bij kennissen, vrienden en omgeving. Veel positiefs dus!
FinanciŽle bijdrage: Jaarlijks hebben wij rond de 20 bijeenkomsten, en dit zijn meestal degustatie-avonden. Op zo\'n avond spendeer ik een 20tal euro (een maaltijd en x-aantal Duvels). Op andere activiteiten is dit afhankelijk (meer of minder). Een ruwe schatting komt voor mij op een kleine 400 euro per jaar.

Hockť Jean
Lid sinds: september 2004
Het sociale belang: De wekelijkse samenkomst van de vereniging draagt bij tot de sociale ontplooiing van de leden. Het geeft de mogelijkheid om mensen te leren kennen en vriendschappelijke banden te creŽren.
FinanciŽle bijdrage: Jaarlijks zijn er zo'n 20 samenkomsten van de vereniging waarvan ik er ongeveer 15 bijwoon. Per samenkomst reken ik +/- 10 euro.

Florť Bernard
Lid sinds: Augustus 2003
Het sociale belang: Onze vereniging is opgebouwd rond een degustatiebier, met name Duvel. Het is echter niet de enige bekommernis van onze vereniging. We willen een breed sociaal draagvlak bieden voor een groot aantal denk- en handelswijzes.
FinanciŽle bijdrage: Per degustatie-avond rekenen we Ä10.0 voor de degustatie op zich, weliswaar komt daar nog een bijdrage bij voor de maaltijd vooraf.
Daarnaast nemen we nog deel aan allerlei activiteiten (brouwerijbezoek, sportwedstrijden, gastsprekers,...), waar weerom een bijdrage voor nodig is.Invulformulier
Je volledige naam:
Lid van de vereniging sinds:


Beschrijf kort het sociale belang van de vereniging:


Hoeveel draagt u jaarlijks financieel bij aan de vereniging (met korte toelichting):