:: Login ::
 Naam:
 PW:
Automatisch aanmelden


52.91.185.49
ec2-52-91-185-49.compute-1.amazonaws.com
amazonaws.com

Technische aspecten

Systeem vereisten


Om deze site vlot te kunnen bezoeken heeft u een browser nodig die aan de volgende vereisten voldoet:

Gekende problemen


Deze site werd getest op verschillende browsers (Internet Explorer, Netscape, Firebird/fox,... ) en onder verschillende resoluties. We hebben ervoor proberen te zorgen dat er geen noemenswaardige verschillen zijn bij het gebruik van deze browsers.
Bij Internet Explorer kan het wel gebeuren dat bij een erg kleine schermresolutie (of bij een verkleind venster) bepaalde tabellen onderaan de pagina komen, ipv mooi naast de menu-kolom. Dit is echter een fout bij de browser en niet bij onze opmaak.
Verder kan het ook gebeuren dat de footer (onderaan elke pagina) bij extreem grote schermresoluties naar boven komt.
Heb je nog foutjes gevonden? Laat het gerust weten aan de webmaster. ()

Serverside scripting en hosting


Deze site is geschreven in php, een server side programmeer taal. Alle scripts (behalve de webmail -> opensource programma "Horde") zijn speciaal voor deze site geschreven.
De hosting van deze site wordt verzorgd door Itaghi.

Login-systeem


Bij correct ingevoerde gegevens, zal er een sessie opgestart worden. Deze sessie wordt in stand gehouden, zolang het browser venster open is. Na bvb het bezoek aan een andere site, zult u weer moeten inloggen.
Om dit te voorkomen, is het mogelijk om "automatisch aanmelden" aan te vinken. In dit geval wordt uw paswoord en username (gecodeerd) in een cookie opgeslaan. Bij een volgend bezoek wordt u dan automatisch herkend en ingelogd.
Deze cookies zijn een week geldig, indien u de site een week lang niet bezoekt, zal dus weer om uw paswoord gevraagd worden. Let dus op dat u dit "automatisch aanmelden" niet gebruikt op openbare computers, of computers waar anderen eventueel toegang tot kunnen hebben.

Webmaster


Deze site wordt dynamisch onderhouden door al de leden van de duvelclub. U kunt contact met hen opnemen dmv de gegevens die u op deze site vindt. (email is meestal voornaam@duvelclub.be)
Het initieel programmeerwerk werd geschreven door Benoit. Foutjes op deze site kunt u dus aan hem melden.

Pagina geschreven door benoit op 21/09/2004 om 22:49:21
Laatst bewerkt door benoit op 14/11/2008 om 18:06:25